Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Καλώς ήλθατε JWELL HERO!

Χρόνος: 2021-06-30 Σχόλιο: 20

Χαιρετίστε τον πιο όμορφο επαναστάτη της επιδημίας - μηχανικός JWELL

Στην αρχή της Πρωτοχρονιάς το 2020, ένας ξαφνικός μυρωδιάς κορανοϊού μαίνεται στον κόσμο, επηρεάζοντας την καρδιά όλων. Κάποιος είπε, "Το μεγαλείο του ανθρώπου είναι η αξιοπρέπεια με την οποία στέκεται μπροστά στους φόβους του." Αλλά JWELL Εταιρεία, υπάρχει πραγματικά μια τέτοια ομάδα ανθρώπων, που δεν λαμβάνει υπόψη την προσωπική ασφάλεια. Σε απάντηση στην κλήση της εταιρείας, το προσωπικό μας για αποσφαλμάτωση πηγαίνει στο εξωτερικό σε ξένες χώρες, με την πιο επαγγελματική τεχνολογία, την πιο ειλικρινή στάση, για να εξυπηρετήσει τους πελάτες στο εξωτερικό του JWELLi.
Στις 20 Ιανουαρίου 2021, το JWELL Machinery Suzhou Factory πραγματοποίησε μια μεγάλη τελετή καλωσορίσματος για να καλωσορίσει τους ξένους ήρωες ανάθεσης σύμφωνα με το πρόγραμμα.

1

2

图片 3 δευτ

Η γραμμή εξώθησης ρολών γεωμεμβράνης JWELL 7000mm εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία με επιτυχία, Καλώς ήλθατε JWELL HERO πίσω!

4

5

Μηχανήματα JWELL είναι κορυφαίος επαγγελματίας κατασκευαστής εξοπλισμού μεμβράνης στεγανοποίησης πολυμερούς. Ήταν πάντα ο προμηθευτής στεγανοποιητικών μηχανημάτων & υπηρεσιών των εγχώριων και ξένων κατασκευαστών πρώτης κατηγορίας όπως οι Oriental Yuhong, Canlon, Jorbor Tech, Keshun, Dayu, 3M, GSE, Sika κ.λπ. Και έχει περάσει την πιστοποίηση του CRCC . Είναι κατάλληλο για την παραγωγή πολυεπίπεδων αδιάβροχων μεμβρανών διαφόρων υλικών και διαφορετικών κατασκευών. Η έξοδος μπορεί να φτάσει τους 2 τόνους ανά ώρα, το μέγιστο πλάτος του τελικού προϊόντος μπορεί να φτάσει τα 9000 mm και η απόκλιση πάχους μπορεί να ελεγχθεί εντός ± 0.02 mm.

6

Γραμμή εξώθησης ρολού Extra-πλάτους Geomembrane / αδιάβροχου ρολού

Εφαρμογή: Για στεγανοποίηση σε βιομηχανικά και αστικά κτίρια, όπως η πράσινη οροφή, η επίπεδη οροφή και η κεκλιμένη οροφή. Υπό-
αδιάβροχο: δεξαμενή, φράγμα, πισίνα. αδιάβροχη χρήση σε σήραγγα, αποθήκη σιτηρών, τεχνητή μηχανική, υγειονομική ταφή, τεχνητή λίμνη.

7

8

Η JWELL διαθέτει μια ομάδα R & D υψηλής ποιότητας και μια έμπειρη ομάδα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών, καθώς και μια προηγμένη βάση μηχανικής επεξεργασίας και Εργαστήριο Συναρμολόγησης.
Επιχειρηματικό πνεύμα: Σκληρή δουλειά, επιμονή και καινοτομία
Εταιρική αποστολή:
Τηρήστε τη σκληρή δουλειά και την καινοτομία, εστιάστε στην εμπειρία των πελατών.
Δημιουργήστε μια έξυπνη παγκόσμια οικολογική αλυσίδα εξοπλισμού εξώθησης.

9