Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Το μάθημα εκπαίδευσης εφαρμογών PVC ξεκινά από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2021 στο Jwell, Haining, Zhejiang

Χρόνος: 2021-06-01 Σχόλιο: 30

Η πράσινη βιομηχανία διακόσμησης προϊόντων PVC αλλάζει συνεχώς. Προκειμένου να προωθηθεί η επικοινωνία μεταξύ επαγγελματιών του κλάδου, από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, η Ένωση Βιομηχανίας Επεξεργασίας Πλαστικών της Κίνας θα συνεργαστεί με τις ελίτ των ανάντη και κατάντη βιομηχανικών αλυσίδων προϊόντων PVC για τη διοργάνωση του «Μαθήματος Εκπαίδευσης Τεχνολογίας Παραγωγής Πράσινου Προϊόντος PVC». Το πεδίο κάλυψης καλύπτει ολόκληρο το πεδίο των προϊόντων PVC, εστιάζοντας σε κατασκευαστές πρώτων υλών και προσθέτων PVC, σωλήνες PVC, προφίλ, πλάκες, φύλλα, ταινίες, καλώδια κ.λπ., ενώνοντας τερματικά, πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, εγκαταστάσεις επεξεργασίας, υλικά και εξοπλισμό Προμηθευτές και άλλες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα της βιομηχανίας και έχουν ξεκινήσει μια βιομηχανική εκδήλωση ανταλλαγής τεχνολογίας αιχμής. Η παρακάτω εικόνα είναι η ρύθμιση για αυτό το συνέδριο.

2

Μετά από αυτήν την εκπαίδευση, οι επισκέπτες θα κληθούν να επισκεφθούν το εργοστάσιο Jwell Zhejiang (Haining). Η παρακάτω εικόνα είναι το εργοστάσιο Jwell Haining.

3

JWELL MACHINERY (HAINING) CO., LTD. είναι ένα άλλο κέντρο στρατηγικής ανάπτυξης της Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, που βρίσκεται στη βιομηχανία τεχνολογίας XieQiao
πάρκο, πόλη Jiangxing, επαρχία Zhejiang, κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη εξοπλισμού εξώθησης πλαστικών. Η έκταση της εταιρείας είναι περίπου 400 στρέμματα. Διαθέτουμε υψηλής ειδίκευσης Ε & Α και πλούσια έμπειρη ομάδα μηχανικών και ηλεκτρολόγων μηχανικών, καθώς και προηγμένο ίδρυμα επεξεργασίας και κανονιστικό κατάστημα συναρμολόγησης. Το επιχειρηματικό μας πνεύμα είναι "να είμαστε επίμονοι και καινοτόμοι", συνεχίζοντας να εξερευνούμε νέο πεδίο εξώθησης. Καλώς ήλθατε σε νέους και παλιούς πελάτες που μας επισκέπτονται για έρευνα, καθοδήγηση και συνεργασία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ισχυρή υποστήριξη!

4

5

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην κατασκευή εξοπλισμού εξώθησης πλαστικών και σε ένα πλήρες φάσμα επαγγελματικών τεχνικών υπηρεσιών και κατασκευάζει προσεκτικά πλαστικό εξοπλισμό εξώθησης που ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών μεσαίου έως υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο. Ο αυστηρός σχεδιασμός, η αυστηρή τυποποιημένη διαδικασία κατασκευής και το τέλειο σύστημα εγγύησης εξυπηρέτησης μετά την πώληση παρέχουν στους χρήστες εξοπλισμό γραμμής παραγωγής υψηλής απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας, υψηλής ποιότητας και διακριτικές υπηρεσίες. Τα προϊόντα καλύπτουν όλα τα είδη πολυμερών υλικών σύνθεσης και κοκκοποίησης, σωλήνες, υλικά προφίλ, πλάκες, φύλλα, μη υφασμένα υφάσματα, χημικές ίνες και άλλες γραμμές παραγωγής, καθώς και κοίλες μηχανές χύτευσης, πλαστική ανακύκλωση (σύνθλιψη, καθαρισμός, κοκκοποίηση) , εξωθητής μονής βίδας / δίδυμου κοχλία και κοχλία, T-die, στρογγυλή μήτρα πολλαπλών στρωμάτων, αλλαγή οθόνης, ρολό, αυτόματο βοηθητικό μηχάνημα και άλλα αξεσουάρ.

6

7

Τα τελευταία χρόνια, η JWELL Machinery έχει κερδίσει πολλές εθνικές, επαρχιακές και δημοτικές διακρίσεις. Κατατάσσεται πρώτη στην βιομηχανία πλαστικής εξώθησης της Κίνας για 10 συνεχόμενα χρόνια. Η εταιρεία διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα πνευματικής ιδιοκτησίας και επί του παρόντος διαθέτει περισσότερα από 400 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν περισσότερα από 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις όπως "Εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας", "Διάσημη μάρκα της Σαγκάης", "Εθνικό νέο προϊόν κλειδί" και ούτω καθεξής. Η JWELL έχει κάνει τα δικά της επιτεύγματα σε κάθε τομέα της βιομηχανίας εξώθησης, καθιερώνοντας έτσι ηγετική θέση στον κλάδο. Το μερίδιο αγοράς του δεν είναι μόνο πολύ μπροστά στην Κίνα, αλλά εξάγεται και στη Γερμανία, την Ισπανία, την Πολωνία και τη Ρωσία. , Ινδία, Τουρκία, Βραζιλία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Αίγυπτος, Περού, Ρουμανία και περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Αξιόπιστος και επαίνων από τους πελάτες.

8

9