Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Η Jwell θα παρακολουθήσει την Έκθεση ITMA AISA + CITME στις 12-16 Ιουνίου στη Σαγκάη

Χρόνος: 2021-05-28 Σχόλιο: 37

Λόγω του Corona Virus, η έκθεση υφαντικών μηχανημάτων της Σαγκάης έχει καθυστερήσει για περισσότερα από δύο χρόνια. Απαιτούνται επειγόντως οι νέες τεχνολογίες, ο νέος εξοπλισμός και διάφορες λύσεις αυτής της βιομηχανίας για να παρουσιαστούν στην αγορά και να ληφθούν σχόλια στην αγορά. Ταυτόχρονα, μετά τον αντίκτυπο της επιδημίας, υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην αγορά και μακροπρόθεσμες αποταμιεύσεις. Η ζήτηση για αγκύρωση πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Κλωστοϋφαντουργίας της Κίνας και η Έκθεση ITMA Asia, που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης Hongqiao από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου, είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά. Η Jwell θα παραστεί σε αυτήν την έκθεση μέχρι τότε με το περίπτερο No. H7-B02, καλώς ήρθατε να μας επισκεφτείτε!

1

Τα χαρακτηριστικά της Jwell Textile Machine είναι τα εξής:
Πολυεστέρας / νάιλον / σύνθετος εξοπλισμός POY που περιστρέφει τον πλήρη εξοπλισμό επεξεργασίας
Ο εξοπλισμός καλύπτει περισσότερες από 20 σειρές βασικού εξοπλισμού όπως μηχανήματα περιστροφής, κουρδιστήρια υψηλής ταχύτητας, ρολά θερμότητας κ.λπ. και έχει αναγνωριστεί ευρέως από τους χρήστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ο περιστρεφόμενος εξοπλισμός έχει τα χαρακτηριστικά πλούσιας διαμόρφωσης, σταθερή ποιότητα προϊόντος, αξιόπιστη λειτουργία εξοπλισμού, υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

2

1) Υιοθετείται ένας νέος τύπος διμεταλλικής βίδας, βαρελιού και ειδικού σχεδιασμού σωληνώσεων.
2) Κουτί εξοικονόμησης ενέργειας, εξοπλισμένο με εξαρτήματα σχήματος κυπέλλου υψηλής πίεσης που σφραγίζονται από κάτω.

3

3) Μοναδική πλανητική αντλία περιστροφής, ξεχωριστή αντλία λαδιού μετάδοσης, εξοπλισμένη με καλά σχεδιασμένη συσκευή αναρρόφησης μονομερών.
4) Μια σειρά συστημάτων ψύξης με ομοιόμορφη και σταθερή αλλαγή αέρα και πλευρικό αέρα.
5) Η πλάκα οδηγού μπορεί να ανυψωθεί και να χαμηλώσει και η λειτουργία ανύψωσης κεφαλής είναι βολική.

4

6) Αυτόματο κουρδιστήρι αυτόματης εναλλαγής υψηλής ταχύτητας με τύλιγμα ακριβείας, υψηλό ποσοστό επιτυχίας μεταγωγής, εξαιρετική διαμόρφωση μεταξιού κέικ και καλή απόδοση χαλάρωσης. Φέρτε περισσότερες επιλογές και καλά οφέλη στους χρήστες.

5