Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Η JWELL θα παρευρεθεί στην παγκόσμια έκθεση βιοαποικοδομήσιμων πλαστικών στο Hainan στις 23-25 ​​Ιουνίου. Καλώς ήλθατε να μας επισκεφτείτε!

Χρόνος: 2021-06-21 Σχόλιο: 119

Στις 23 Ιουνίου, 2021, κατά τη διάρκεια της έκθεσης βιοαποικοδομήσιμων πλαστικών, η JWELL Machinery θα φέρει τα βασικά μέρη της γραμμής παραγωγής φύλλων προστασίας PLA / PET της μηχανής τριβής τριών κυλίνδρων και άλλων εκθεμάτων στην έκθεση βιοαποικοδομήσιμων πλαστικών και εφαρμογών Hainan, για να παρέχει Η βιομηχανία με προηγμένη τεχνική εμπειρία, δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες υψηλή απόδοση, υψηλή απόδοση προηγμένου εξοπλισμού.

Βιο αποικοδομήσιμο υλικό


Φύλλο PLA

Προς το παρόν, τα κύρια βιοαποικοδομήσιμα πλαστικά στην αγορά περιλαμβάνουν PLA, PBAT και ούτω καθεξής. Κάθε βήμα της επεξεργασίας αυτών των βιοαποικοδομήσιμων πλαστικών είναι πολύ σημαντικό. Τα μηχανήματα JWELL δεν μπορούν μόνο να παρέχουν στους πελάτες εξαιρετικό εξοπλισμό εξώθησης, περισσότερο είναι η συσσώρευση πλούσιας εμπειρίας διεργασιών. Μέσω σε βάθος συνεργασίας με κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των βιοαποικοδομήσιμων υλικών, JWELL Η μηχανή έχει συσσωρεύσει συγκεκριμένη εμπειρία και τεχνική βάση στα πεδία PLA και PBAT, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα στους πελάτες λύσεις υψηλής ποιότητας και να δημιουργεί περισσότερη αξία.

PLA2

Φύλλο PBAT2


Φύλλο PLA

Το πλήρες σύνολο βιοαποικοδομήσιμου πλαστικού εξοπλισμού που παρέχεται από την JWELL Machinery παρέχει ώριμες, σταθερές και υψηλής ποιότητας συνολικές λύσεις εξώθησης για πελάτες στους τομείς της γεωργίας, των συσκευασιών τροφίμων, των επιτραπέζιων σκευών, της εφοδιαστικής, των τρισδιάστατων υλικών εκτύπωσης και της ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης.

Εκτύπωση 3D PLA

Ιατρικός σωλήνας

Η JWELL Machinery παρέχει την υπηρεσία τροποποίησης ανάμειξης βιοαποικοδομήσιμων υλικών PLA για την ανάπτυξη και την παραγωγή πλήρως αποικοδομήσιμων προϊόντων τροφοδοσίας. Ενώ βελτιώνει την αντοχή υψηλής θερμοκρασίας των υλικών PLA, η απόδοση παραγωγής βελτιώνεται σημαντικά και η επίδραση στο περιβάλλον μετά τη μείωση των επιτραπέζιων σκευών μίας χρήσης, προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης της βιομηχανίας πλαστικών. Από την επεξεργασία υλικού, τη σίτιση, την εξώθηση, την υποβρύχια κοκκοποίηση, τον έλεγχο των κραδασμών έως την ξηρά μετά την επεξεργασία και τη συσκευασία, για να εξασφαλιστεί μακροπρόθεσμη σταθερή παραγωγή και τεχνική υποστήριξη.

Βιοδιασπώμενο υλικό2


Χύτευση με εμφύσηση

Με την πάροδο των ετών, η JWELL Machinery ανέκαθεν δεσμεύτηκε να ηγηθεί της αειφόρου ανάπτυξης της βιομηχανίας καουτσούκ και πλαστικών. Στον τομέα των αποικοδομήσιμων πλαστικών, η JWELL Machinery καινοτομεί και αναπτύσσει καινοτόμες εφαρμογές βιοαποικοδομήσιμων υλικών που συνδυάζουν τροποποιήσεις, συμβάλλοντας στην αιτία του παγκόσμιου περιβάλλοντος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Φύλλο TPU

Φύλλο PLA