Όλες οι κατηγορίες

Νεα

JWELL Σας καλωσορίζουμε θερμά στην Ταϊλάνδη InterPlas

Χρόνος: 2022-06-10 Σχόλιο: 11

1

Η 30η Διεθνής Έκθεση Καουτσούκ και Πλαστικών της Ταϊλάνδης το 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο BITEC στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου. Σε αυτή την έκθεση, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει πολύ εξοπλισμό όπως νέο κωνικό εξωθητήρα διπλού κοχλία, γραμμή παραγωγής ιατρικών σωλήνων, κάλυμμα τριών κυλίνδρων, αυτόματη μηχανή χύτευσης με εμφύσηση κ.λπ. ιστοσελίδα. Σας προσκαλούμε ειλικρινά να επισκεφτείτε το περίπτερο της Jwell Machinery (Αρ. Περιπτέρου: 4A31), να παρακολουθήσετε και να γνωρίσετε την καινοτομία του εξοπλισμού και την ποιότητα υπηρεσιών των επαγγελματικών εταιρειών της Jwell Machinery και να μοιραστείτε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα έρευνας στον τομέα του εξοπλισμού διέλασης.

2

3

4

Η Bkwell Intelligent Equipment (Thailand) Co., Ltd. είναι ένα άλλο σημαντικό κέντρο στρατηγικής ανάπτυξης της JWELL. Βρίσκεται στο Bangkaew, Bangphli, επαρχία Samutprakan, γύρω από την Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Rojana, Pluak Daeng, επαρχία Rayong. Καλύπτει μια έκταση περίπου μεγαλύτερη από 93,000 τετραγωνικά μέτρα. Η εταιρεία μας είναι ένας κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας αφιερωμένος στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή εξοπλισμού χύτευσης πλαστικού εξώθησης. Έχει αναπτύξει περαιτέρω την αγορά της Ταϊλάνδης μέσω τοπικών υπηρεσιών και συντόμευσης του χρόνου απόκρισης, για να επεκτείνει την αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας. Μετά από αυτό, επιτάχυνε τον ρυθμό εισόδου της Jwell στη διεθνή αγορά, επέκτεινε τη σταδιακή αγορά και ενίσχυσε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της JWELL και της BKWELL στην Ταϊλάνδη και τη Νοτιοανατολική Ασία.

5

6

7

8

Ως η τρίτη μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά πλαστικών στις δέκα χώρες του ASEAN, η Ταϊλάνδη έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά και ευρείες προοπτικές ανάπτυξης. Από το 2004, η JWELL ξεκίνησε τις πωλήσεις και το σέρβις βιδών και εξωθητών στην αγορά της Ταϊλάνδης. Οι άνθρωποι του Jwell ένιωσαν την καλή θέληση από την κυβέρνηση και τους ανθρώπους στην Ταϊλάνδη και έλαβαν την υποστήριξη και την ενθάρρυνση από πολλούς πελάτες και φίλους. Θα τηρήσουμε τη βασική ιδέα του "να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους" και θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες με καλύτερα προϊόντα και πιο βολικές υπηρεσίες. Ακόμη και όταν ο Covid-19 έχει επανεμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούν να υπάρχουν ατρόμητοι άνθρωποι της Jwell που σταθμεύουν σε διάφορες αγορές του εξωτερικού, καλύπτοντας ενεργά τις ανάγκες των πελατών στο εξωτερικό και κερδίζοντας καλή φήμη για το εμπορικό σήμα Jwell. Επιπλέον, κάθε συνηθισμένος και σπουδαίος λαός της Jwell έχει κολλήσει στις θέσεις του εδώ και αρκετά χρόνια, κάνοντας τα πράγματα καλά με την καρδιά τους.

9

10

11

12

Είτε είναι ένας παλιός φίλος είτε ένας νέος φίλος, όλοι οι άνθρωποι της Jwell έχουν το ίδιο όνειρο, δηλαδή να κάνουν τον εξοπλισμό της Jwell να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, να κάνουν τη μάρκα της Jwell παγκοσμίως γνωστή και να παρέχουν στον κόσμο προϊόντα υψηλότερης ποιότητας, καλύτερης ποιότητας και ταχύτερη εξυπηρέτηση, δημιουργούν περισσότερη αξία.

13

14

15

16