Όλες οι κατηγορίες

Νεα

JWELL Super PPR Fiber Glass Pipe Extrion Line

Χρόνος: 2021-08-17 Σχόλιο: 12

Οι σωλήνες FR/PP-R είναι σωλήνες υψηλής απόδοσης που κατασκευάζονται σε χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή ταχύτητα μέσω ειδικής διαδικασίας και εξοπλισμού με πολλαπλή στρώση εξώθησης. Ο σωλήνας FR / PP-R είναι ένα είδος σωλήνα πολυπροπυλενίου ενισχυμένου με ίνες. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένα από PP-Rmaterial. Το ενδιάμεσο στρώμα αποτελείται από προσθήκη ινών γυαλιού με βάση το PP-R. Σε σύγκριση με τον σωλήνα PP-R, ο σωλήνας FR/PP-R έχει ένα ενισχυτικό στρώμα από ίνες γυαλιού στη μέση, δηλαδή με βάση τον συνηθισμένο σωλήνα PP-R, ενισχύει την ακαμψία, τη διαπερατότητα του φωτός και τη διαπερατότητα του αέρα και την απόδοσή του μεγαλύτερη από αυτό του σωλήνα PP-R. Έχει τα χαρακτηριστικά του χαμηλού συντελεστή επέκτασης γραμμής, που αντισταθμίζει τον περιορισμό της μη πρακτικής εφαρμογής του σωλήνα PPR.

1

Πρόσφατα, η γραμμή εξώθησης σωλήνων PPR/FR-PP της JWELLMachinery, η οποία κατασκευάστηκε για την επιχείρηση Americancustomer, λειτουργεί με επιτυχία στο εργοστάσιο της SHANGHAI JWELL MACHINERY. Το μονοπάτι είναι πολύ επιτυχημένο. Η λειτουργία της γραμμής παραγωγής είναι εξαιρετικά σταθερή και ομαλή, διαθέτει προϊόντα madepipe με ομοιόμορφο χρώμα, φωτεινή και καθαρή επιφάνεια και στρωματοποιημένη ακρίβεια.

2

1) Κατασκευή σε χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή ταχύτητα μέσω ειδικής διαδικασίας και εξοπλισμού με πολλαπλή στρώση συν-εξώθησης.
2) Σχεδιασμός ειδικής βίδας έναντι υλικού PPR / FR-PP.
3) Σχεδιασμός κεφαλής εξώθησης προηγμένης και κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έναντι σωλήνων PPR / FR-PP.
4) Ακριβής έλεγχος πάχους και στρώσεων σωλήνων.
5) Προηγμένος αυτόματος έλεγχος παροχής νερού και αποστράγγισης και έλεγχος θερμοκρασίας νερού κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα ψύξης είναι καλό. Η μέγιστη ταχύτητα γραμμής είναι έως 20M/min.
6) Η γραμμή εξώθησης έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αυτόματα που εγγυάται αξιόπιστη και ασφαλή.
7) Η διάταξη πολλαπλών εξωθητών είναι λογική και ο χώρος που καταλαμβάνεται είναι μικρός.
8) Το πάχος του προϊόντος μπορεί να φτάσει τα 160 SDR7.4.

3

Χαρακτηριστικά & εφαρμογή προϊόντων
1) Ο σωλήνας PPR/FR-PP χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλιακή ενέργεια, το σύστημα κυκλοφορίας θερμικής ενέργειας, το σύστημα θέρμανσης και την παροχή νερού λόγω της υψηλότερης αντίστασης πίεσης και θερμοκρασίας, της μεγάλης διάρκειας ζωής, της υψηλής αντοχής και της αντίστασης κρούσης και της πρόληψης της σάρωσης σωληνώσεων.
2) Λόγω της υψηλής αντοχής του, το PPR/FR-PPpipe μπορεί να εξοικονομήσει πολλά κόστη μηχανικής και η ασφάλεια είναι πολύ εγγυημένη. Ως εκ τούτου, το PPR/FR-PP έχει τώρα την τάση να αντικαταστήσει το PPR. Είναι ένα αριστούργημα από πλαστικούς σωλήνες στη νέα εποχή.
Καλώς ήλθατε στην ερώτηση PPR γραμμή εξώθησης σωλήνων από ίνες γυαλιού