Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Η JWELL Machinery θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο της γερμανικής K2022

Χρόνος: 2022-10-14 Σχόλιο: 3

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η JWELL Machinery θα λάβει ξανά μέρος στην έκθεση K -2022 Dusseldorf International Plastics and Rubber Exhibition(Αριθ. περιπτέρου JWELL: 16D41&14A06&8bF11-1), που αναμένεται να έρθει από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου και να αποκαλύψει το μυστήριο του K2022 στο Ντίσελντορφ. Στην έκθεση του 2022, η JWELL θα παρουσιάσει έναν αριθμό προηγμένου εξοπλισμού διέλασης, για να παρέχει στους παγκόσμιους πελάτες επαγγελματικές και προσαρμοσμένες συνολικές λύσεις για εξοπλισμό διέλασης πλαστικών σε διάφορα τμήματα.

1

2

Ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση πλαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, η K Show δεν είναι μόνο ένας μελλοντικός δείκτης της κατεύθυνσης της βιομηχανίας, αλλά και ένας τόπος όπου οι ειδικοί μπορούν να επικοινωνήσουν και να δημιουργήσουν νέες ιδέες. Ως παγκόσμιος πάροχος λύσεων τεχνολογίας διέλασης, η JWELL Machinery συνδέεται ενεργά με προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία διέλασης στην Ευρώπη, διερευνά σε βάθος την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων υλικών και νέων διαδικασιών και δεσμεύεται να παρέχει πιο ανταγωνιστικές λύσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη των πελατών. Για εμάς, η έκθεση Κ δεν είναι μόνο για να επιδείξει πλήρως τη δύναμη των κινεζικών προϊόντων στη διεθνή σκηνή, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία μάθησης.


Γραμμή παραγωγής φύλλων TPU Invisible Braces

3


Γραμμή εξώθησης φιλμ & φύλλων TPU

4


Γραμμή εξώθησης ιατρικού υλικού συσκευασίας

5


Πλαστική μηχανή χύτευσης κρεβατιού νοσοκομείου
6


Εξώθηση καθετήρα ιατρικής ακρίβειας

7


Η μετάβαση στο εξωτερικό στον κόσμο είναι ο μόνος τρόπος για τις κινεζικές εθνικές επιχειρήσεις να γίνουν μεγαλύτερες και ισχυρότερες. Η JWELL Machinery συμμετείχε στην K Exhibition για επτά συναπτά έτη. Στην έκθεση, μπορούμε να επικοινωνήσουμε πλήρως με περισσότερους πελάτες πρόσωπο με πρόσωπο, να κατανοήσουμε τις ανάγκες των χρηστών και να παρέχουμε πιο προσεκτική και προσεκτική εξυπηρέτηση στους παλιούς πελάτες. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολλούς νέους φίλους και να επιδείξετε τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις τεχνολογίες σας. Σχεδιάστε και κατασκευάστε προσαρμοσμένο εξοπλισμό διέλασης για να ανταποκρίνεται στην τμηματοποίηση του πεδίου, έτσι ώστε οι πελάτες να είναι ικανοποιημένοι, να κατανοούν το όραμα και τη στρατηγική του πελάτη. Με επαγγελματισμό, βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την αξία μας, προβλέπουμε και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες ολιστικές λύσεις και χτίζουμε αποτελεσματικές συμμαχίες πελατών και προμηθευτών. Για την Κίνα η πλαστική μηχανή για να κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση και ο σεβασμός της αγοράς έπαιξε θετικό ηγετικό ρόλο.


Γραμμή εξώθησης ταινιών EVA / POE / PVB / SGP

8


FPV Float Blow Molding Machine

9


PP/PE PVDF/PET Composite PV Backsheet Line Extrusion
10


Γραμμή εξώθησης με μονή βίδα WPC/HDPE (αφρισμός).

11


Σειρά Βιοαποικοδομήσιμων Πλαστικών Σύνθεσης και Πελετοποίησης

12


Γραμμή εξώθησης παραθύρων PVC

13


Κατά τη διάρκεια της 8ήμερης έκθεσης, κορυφαίες εταιρείες από την παγκόσμια βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες του κλάδου στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο. Οι άνθρωποι της JWELL λατρεύουν την ευκαιρία να επικοινωνούν με τους χρήστες του κλάδου, ειδικά μετά την επιδημία, θα φέρει μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε ήδη να σας συναντήσουμε στο Ντίσελντορφ από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου 2022.

14


Προηγ: Κανένας

Επόμενος : Solar Photovoltaic Eva Film