Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Η Jwell Machinery αγόρασε τη γερμανική εταιρεία κατασκευής μηχανών εμφύσησης Kautex!

Χρόνος: 2024-01-11 Σχόλιο: 38

Βόννη, 10.01.2024. Η αναδιοργάνωση της Kautex Machinery Manufacturing Co., Ltd. εγκαινίασε ένα σημαντικό ορόσημο: η Jwell Machinery Company επένδυσε στην εταιρεία, διασφαλίζοντας έτσι την ανεξάρτητη συνεχή λειτουργία και τη μελλοντική ανάπτυξή της. - Η Kautex Maschinenfabrik GmbH, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων χύτευσης με εμφύσηση διέλασης, έχει παραταθεί από την 1η Ιανουαρίου 2024 λόγω της εξαγοράς της Jwell Machinery.

πικ-1

(εταιρεία KAUTEX στη Βόννη της Γερμανίας)


«Με τη... μεταφορά των επιχειρηματικών λειτουργιών, η διαδικασία επιτυγχάνει ένα γρήγορο και επιτυχές κλείσιμο, το οποίο θέτει την πορεία για ένα θετικό μέλλον για την εταιρεία. Το γεγονός ότι αυτό κατέστη δυνατό σε σύντομο χρονικό διάστημα... υπογραμμίζει την αποτελεσματικότητα του η αυτοδιοικητική διαδικασία ως μέσο αποκατάστασης και συντήρησης των εταιρειών», ανέφερε ο Μπόντενμπεργκ σε δήλωση.


πικ-2

(Jwell Machinery στο Suzhou, Κίνα)


«Με την Jwell ως έναν ισχυρό νέο συνεργάτη για την Kautex Machinery Systems GmbH, το μέλλον μας είναι λαμπρό. Η Jwell είναι μια στρατηγική λύση για εμάς, έχουν ισχυρό υπόβαθρο στην κατασκευή πλαστικών μηχανημάτων και διαθέτουν επαρκή κεφάλαια για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού της Kautex, θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε την τοπική κατασκευή και υπηρεσίες, με στόχο τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κλάσης ηγέτης της αγοράς στον τομέα της χύτευσης με εμφύσηση διέλασης", δήλωσε ο Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Kautex. Η Kautex είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία εκμετάλλευσης υπό την Jwell Machinery.


πικ-3

(Mr.He HaiChao, ο πρόεδρος της Jwell Machinery Co., ltd)


Η Jwell αγόρασε με επιτυχία τη γερμανική εταιρεία Kautex που ειδικεύεται στη μηχανή χύτευσης με εμφύσηση Συνεχίζουμε να τρέχουμε για λαμπρό μέλλον!

πικ-4

Καυτές κατηγορίες