Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Η Jwell παρακολουθεί το συνέδριο της αδιάβροχης βιομηχανίας της Κίνας στο Πεκίνο στις 28 Μαΐου 2021

Χρόνος: 2021-05-28 Σχόλιο: 32

Στις 28 Μαΐου 2021, ο Jwell παρευρίσκεται στην 3η σύνοδο του China Waterproof Industry Conference στο Πεκίνο. Η Jwell έχει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό αδιάβροχης γραμμής εξώθησης γεωμεμβρανών PE/PVC.

2
3

Στις αρχές του 2016, η Κίνα εξέδωσε ένα νέο πρότυπο πιστοποίησης CRCC για να διασφαλίσει την ποιότητα των στεγανοποιητικών μεμβρανών και ο Jwell συνέχισε με μια νέα γραμμή παραγωγής μεμβράνης στεγανοποίησης PE υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης που πληροί την πραγματική παραγωγή και πληροί τα νέα πρότυπα πιστοποίησης CRCC . Γεωμεμβράνη στεγανοποίησης Jwell Χαρακτηριστικά της νέας γραμμής παραγωγής αδιάβροχου σπειροειδούς υλικού PE υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης: Υιοθετεί αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας ιταλικής μάρκας: πληροί τη φόρμουλα μέτρησης και ανάμειξης πολυμερούς παρτίδας, η ρύθμιση του τύπου πρώτων υλών είναι απλή, η παρτίδα Η σίτιση είναι ακριβής στο ένα χιλιοστό και η μεγάλη παρτίδα τροφοδοσίας εξοικονομεί ανθρώπινο δυναμικό.

4
5
6

Εξωθητήρας υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας του Jwell: Ο πρώτος εσωτερικός υπερ-αποδοτικός εξωθητήρας μίας βίδας για την έξοδο εξώθησης της γραμμής παραγωγής αδιάβροχου πίνακα, η παραγωγή ενός μοναδικού ξενιστή υψηλής απόδοσης μπορεί να φτάσει τα 1800KG/H ανά ώρα. Για PE, EVA, TPO και άλλα πολυμερή υλικά, έχει σχεδιαστεί για να διασπείρει, να αναμειγνύει και να πλαστικοποιείται ομοιόμορφα. Η πίεση εξώθησης υψηλής και χαμηλής ταχύτητας είναι σταθερή εντός 0.2MPa και ο λόγος ενεργειακής απόδοσης του κινητήρα εξοικονόμησης ενέργειας υψηλής απόδοσης είναι 85%.

7

8