Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Ο Jwell γιορτάζει την 100ή επέτειο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος

Χρόνος: 2021-07-01 Σχόλιο: 10

2 100η επέτειος3

Πόσα γνωρίζετε για το Κομμουνιστικό Μέρος της Κίνας (ΚΚΚ); Η ακόλουθη περιγραφή βασίζεται στο WIKIPEDIA:
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ιδρύθηκε το 1921 από τους Chen Duxiu και Li Dazhao, με τη βοήθεια του Άπω Ανατολικού Γραφείου του Ρωσικού Σοσιαλδημοκρατικού Εργατικού Κόμματος (Μπολσεβίκοι), το οποίο κατέλαβε την εξουσία στη Ρωσία μετά την Επανάσταση του 1917 και την Άπω Ανατολή Γραμματεία της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Από το 1927 έως το 1950, το ΚΚΚ πολέμησε έναν εμφύλιο πόλεμο εναντίον της εθνικιστικής κυβέρνησης του Κουομιντάνγκ, αλλά σταμάτησε προσωρινά τις εχθροπραξίες του προκειμένου να σχηματίσει μια βραχύβια συμμαχία με το Κουομιντάνγκ για να πολεμήσει τον πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας και το 1949 αναδείχθηκε όταν ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Κ. Mao Zedong διακήρυξε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και η Δημοκρατία της Κίνας υποχώρησε στην Ταϊβάν. Έκτοτε, το Κ.Κ.Κ. ήταν το μοναδικό κυβερνών κόμμα στη χώρα, μετονομάστηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας το 1949.

3 μέλη του κεντρικού αντισυμβαλλομένου

4 πλοίο CCP

Ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping μίλησε σε προσεκτικά ελεγμένο πλήθος στην πλατεία Τιενανμέν. Ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping είπε ότι η Κίνα δεν καταπιέζει άλλες χώρες, σε ομιλία που σηματοδοτεί την 100ή επέτειο από την ίδρυση του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος. Σε σχόλια που θεωρούνται ως αναφορά στις ΗΠΑ, ο κ. Xi προειδοποίησε επίσης εναντίον όσων "καταπιέζουν την Κίνα", λέγοντας ότι θα "χτυπήσουν τα κεφάλια τους ... σε ένα μεγάλο τείχος χάλυβα".

5

6

Σε αυτήν την Ειδική Ημέρα, οι εργαζόμενοι της Jwell Machinery (Haining) Co., ltd γιορτάζουν αυτή τη μεγάλη επέτειο με τον δικό τους τρόπο λέγοντας ένα διάσημο τραγούδι - Χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν θα υπήρχε νέα Κίνα.

8

9

7 100η επέτειος

10 100η επέτειος 1