Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Πώς να φτιάξετε XPE, αυτοκόλλητο τοίχου IXPE, Foot Mat, γνωρίζετε;

Χρόνος: 2021-06-25 Σχόλιο: 54

Η γραμμή παραγωγής αφρώδους φύλλου XPE είναι μια ώριμη γραμμή παραγωγής που σχεδιάστηκε από την Jwell Machinery Co., Ltd. με βάση 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό βιδών και τη συνεχή βελτιστοποίηση. Η ειδική μονάδα εξώθησης XPE, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της εταιρείας σε βίδες, βελτιστοποιεί το σχεδιασμό δομής της βίδας με βάση τη συμβατική βίδα εξωθητή XPE, βελτιώνει το σύστημα ψύξης του κυλίνδρου και του κοχλία, και πραγματοποιεί επίσης τις δομικές διαστάσεις του καλουπιού. Μεγαλύτερες αλλαγές κάνουν τον εξωθητή και τη μήτρα να λειτουργούν καλά υπό την προϋπόθεση της υψηλής ταχύτητας περιστροφής βίδας για να διασφαλιστεί η πλαστικοποίηση του υλικού, ομοιόμορφη διασπορά και ελεγχόμενη θερμοκρασία.

1 Γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE

Ο νέος εκτεταμένος φούρνος τριών σταδίων έχει μήκος 23 μέτρα και ύψος 5.5 μέτρα. Χωρίζεται σε ενότητα προθέρμανσης, διασταυρούμενη σύνδεση και τμήμα αφρού. Εξοπλισμένο με εισαγόμενους επώνυμους καυστήρες εξοικονόμησης ενέργειας υψηλής ακρίβειας για να διασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία κάθε τμήματος ελέγχεται εντός συν ή μείον 1 βαθμού. Πληροίτε τις απαιτήσεις της διαδικασίας αφρισμού. Το σώμα του κλιβάνου είναι ένας κλίβανος τριών σταδίων με την ίδια ποσότητα αερίου εργασίας με έναν κλίβανο δύο σταδίων. Μπορεί να παράγει προϊόντα από καουτσούκ XPE, IXPE και πλαστικό αφρό. Το XPE (IXPE) είναι ένα υλικό συνεχούς αφρού ελεύθερης μορφής. Ομαλή επιφάνεια, κλειστό κελί, ανεξάρτητο, ομοιόμορφο, μη απορροφητικό, απεριόριστο μήκος, μη απορροφητικό μαλακό υλικό. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του κλιβάνου είναι η μεγάλη του παραγωγή, με μέγιστο 200 ~ 220 kg / h.

2 γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE

Η κύρια προδιαγραφή για τη γραμμή εξώθησης φύλλων αφρού XPE

3 Jwell XPE Εξώθηση φύλλου LIne

Πλεονεκτήματα απόδοσης φούρνου αφρού XPE:
1) Τα τμήματα προθέρμανσης και διασύνδεσης έχουν αλλάξει σημαντικά για να μειωθεί ο χώρος χωρητικότητας θερμότητας ενώ πληρούνται οι απαιτήσεις της διαδικασίας. Ταυτόχρονα, εξοικονομείται ενέργεια.
2) Η κατανομή θερμότητας στον κλίβανο ξεπερνά το ελάττωμα της παράλογης κατανομής θερμότητας στον κλίβανο στη Νότια Κορέα και είναι πιο κοντά στην απαίτηση θερμότητας λειτουργίας του αφρού XPE. Κάντε αφρό XPE σε σχετικά μεγάλο εύρος διεργασιών, αφρό πλήρως και σταθερό.
3) Μεγάλη παραγωγή. Μεταξύ των φούρνων αφρού που παράγονται σήμερα στην Κίνα, ο φούρνος τριών σταδίων μας έχει τη μεγαλύτερη απόδοση (μέγιστο 200 kg / ώρα ή περισσότερο). Επιπλέον, τα κύτταρα αφρού XPE είναι πυκνότερα από τους κλιβάνους δύο σταδίων. Η κατανάλωση αερίου είναι ισοδύναμη με εκείνη ενός κλιβάνου δύο σταδίων.
4) Οι οπές παρατήρησης τοποθετούνται στα τοιχώματα του τμήματος αφρισμού. Ταυτόχρονα, μια δομή διαφράγματος ρυθμίζεται στην έξοδο του φούρνου αφρισμού και το μέγεθος του στόματος του κλιβάνου προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες παραγωγής, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα της εξοικονόμησης ενέργειας.
5) Η μέγιστη αναλογία επέκτασης μπορεί να φτάσει 35-40 φορές.

4 γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE

Εφαρμογή φύλλου XPE

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω: [προστασία μέσω email]; [προστασία μέσω email]

5 γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE

Το φύλλο XPE εφαρμόζεται σε ιδανικά υλικά για τη συντήρηση θερμότητας αυτοκινήτων και τα κλιματιστικά έχουν αναπτυχθεί ραγδαία στην αγορά αθλητικών και ψυχαγωγικών προϊόντων τα τελευταία χρόνια, όπως ιστιοσανίδες, ανθεκτικά στην υγρασία χαλάκια, στρώματα γιόγκα και ούτω καθεξής. Έχει επίσης ορισμένες χρήσεις στην κατασκευή και έχει ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών σε υλικά επιβραδυντικά φλόγας. Τα τελευταία χρόνια, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία αυτοκινήτων και συσκευασιών.

6 γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE

Τα χαρακτηριστικά του αφρώδους υλικού XPE: η δομή του είναι ένα ανεξάρτητο υλικό κλειστών κυψελών, επομένως έχει επίσης τη λειτουργία της θερμομόνωσης και της διατήρησης της θερμότητας. Έχει επίσης τα χαρακτηριστικά της μείωσης του θορύβου και της στεγανοποίησης, και έχει αντοχή στη θερμότητα, αντοχή στη γήρανση και χημική αντοχή. Συγκεκριμένα, πληροί τα άριστα χαρακτηριστικά των διεθνών απαιτήσεων περιβαλλοντικής προστασίας και το ίδιο το προϊόν είναι σπειροειδές και μπορεί να είναι πλαστικοποιημένο, οπότε οι αφρώδεις σπείρες από πολυαιθυλένιο σταυρωτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε: μηχανική κεντρικού κλιματισμού, μηχανική αγωγών, μεγάλα δοχεία, υψηλής σύστημα σύνθετων στεγών (μόνωση Ηχομόνωση). αγώγιμη συσκευασία επένδυσης αποσκευών, ενσωματωμένης πλακέτας κυκλώματος και άλλων ηλεκτρικών συσκευών · ενδιάμεση σόλα αθλητικών παπουτσιών υψηλής ποιότητας αυτοκινητοβιομηχανία και θερμομόνωση, διακοσμητικά υλικά. πλωτά υλικά · προϊόντα μονής στρώσης ή διπλής επικάλυψης και άλλα πεδία.

7 γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE

Διασταυρούμενο-συνδεδεμένο αφρώδες φύλλο ακτινοβολίας (IXPE για συντομία): Η επιφάνεια αυτού του χημικά διασυνδεδεμένου αφρώδους φύλλου είναι πιο σταθερή, πυκνή, με μικρότερα και πιο ομοιόμορφα κύτταρα, και όλες οι φυσικές ιδιότητες είναι καλύτερες από το XPE. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή και τη χημική μηχανική. Σωληνώσεις, θερμική μηχανική, κατασκευή οχημάτων και πλοίων, βιομηχανία συσκευασίας, γεωργία, αλιεία, αθλητισμός και ψυχαγωγία. Προς το παρόν, αυτό το προϊόν βρίσκεται ακόμη στο στάδιο ανάπτυξης της αγοράς στην ηπειρωτική Κίνα και το δυναμικό ανάπτυξης είναι αρκετά μεγάλο. Ο εξοπλισμός ολόκληρου του εργοστασίου IXPE που κατασκευάζεται από την Jinwei Company περιλαμβάνει κυρίως τρία μέρη: σφαιροποίηση εξώθησης, φύλλο εξώθησης και γραμμή παραγωγής αφρού.

8 γραμμή εξώθησης φύλλων Jwell XPE