Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Έκθεση κτιρίου Guangzhou 2021 | Μηχανική πρόσκληση JWELL

Χρόνος: 2021-07-17 Σχόλιο: 21

China Construction Expo 2021 (Γκουάνγκτζου)

1

Το 23ο China Construction Expo (Guangzhou) θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Ιουλίου στο Canton Fair Pavilion στο Guangzhou. Σχεδόν 2,000 εκθέτες συγκεντρώθηκαν στο Guangzhou για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ως η μεγαλύτερη έκθεση στον κατασκευαστικό κλάδο σε παγκόσμια κλίμακα, η JWELL Mechanical Η γνωστή φιγούρα μπορεί ακόμα να εμφανιστεί στον ιστότοπο κατασκευής έκθεσης (αριθ. καμπίνας: 9.3-50), μηχανήματα JWELL ολικής προβολής στον τομέα του ευφυούς εξοπλισμού, για τη βιομηχανία διακοσμητικών κατασκευών στο σύνολό της για καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών εξοπλισμό, οδηγώντας την ανάπτυξη της πράσινης βιομηχανίας.

2

Το Guangzhou Construction Expo είναι μια έκθεση ολόκληρης της βιομηχανικής αλυσίδας της βιομηχανίας κατασκευής και διακόσμησης. Οι εκθέτες καλύπτουν σχεδόν τις κορυφαίες επιχειρήσεις όλων των τμημάτων της αγοράς. Αυτές οι επιχειρήσεις κυκλοφορούν εδώ τα νέα τους προϊόντα, νέα σχέδια, νέες τεχνολογίες, νέα υλικά και νέες στρατηγικές, τα οποία αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης της βιομηχανίας και αντικατοπτρίζουν την τελευταία ζήτηση της αγοράς. Προς το παρόν, στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής επιβράδυνσης, δίνουμε περισσότερη προσοχή στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών και να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην ανάπτυξη και τις αλλαγές των τμημάτων της αγοράς. Για πολλά τμήματα της αγοράς, συνεχίζουμε να προωθούμε την τεχνολογική καινοτομία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά προηγμένα πρότυπα κατασκευής και συνεχίζουμε να εισάγουμε έναν μεγάλο αριθμό υψηλών ποιοτικός και υψηλής απόδοσης καινοτόμος εξοπλισμός στον τομέα της διακόσμησης κτιρίων και του εξοπλισμού διακόσμησης για να ανταποκριθεί ενεργά στις διάφορες απαιτήσεις των παγκόσμιων πελατών, η οποία έχει προωθήσει τηous ανάπτυξη του απόδοση της εταιρείας.

 Εισαγωγή νέων υλικών και νέων προϊόντων

3

4

5

6

Μετά από 24 χρόνια καινοτομίας και ανάπτυξης, ως εθνικής μάρκας κινεζικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, η JWELL Machinery δραστηριοποιήθηκε στην παγκόσμια σκηνή της βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια. Οι βιομηχανικοί εμπιστευτικοί δήλωσαν ότι η ικανότητα της JWELL Machinery στην κατασκευή εξοπλισμού έχει αναγνωριστεί ευρέως, JWELL Τα μηχανήματα ήταν πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας, γρήγορη παράδοση, λογικές τιμές, τέλεια εξυπηρέτηση, η απόλυτη εμπειρία, έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να επιτύχει τη μέγιστη αξία, με τον έπαινο και την εμπιστοσύνη του χρήστη.

7