Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Go with Responsibility, Back with Safety – το υπερπόντιο προσωπικό εντοπισμού σφαλμάτων της JWELL Company επέστρεψε θριαμβευτικά

Χρόνος: 2022-03-01 Σχόλιο: 8

18-Ιαν-2022, με λουλούδια και χειροκροτήματα, εκφράζουμε το θερμό καλωσόρισμα και τον υψηλό φόρο τιμής στους συναδέλφους μας που επέστρεψαν από το εξωτερικό εντοπισμό σφαλμάτων. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συναδέλφους μου που βρίσκονται ακόμη στο εργοτάξιο στο εξωτερικό και κάνουν ό,τι μπορούν για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Θα ήθελα να εκφράσω τον υψηλότερο σεβασμό και την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους τους συναδέλφους στο εξωτερικό σε επαγγελματικά ταξίδια και τις οικογένειές τους που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της πρόληψης και ελέγχου επιδημιών στο εξωτερικό και έχουν συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της JWELL.
Το έτος 2021 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά. Για να προσφέρετε αρκετή υποστήριξη εμπιστοσύνης σε ξένους πελάτες, αναλάβετε την πρωτοβουλία να ανταποκριθείτε στην ανάπτυξη της εταιρείας. Κάτω από τη σκληρή κατάσταση της πρόληψης και του ελέγχου της επιδημίας, όλο το προσωπικό, με έντονο αίσθημα αποστολής και ευθύνης, ανταποκρίνεται στην πρόκληση, αναλαμβάνει γενναία την ευθύνη, προωθεί το μαχητικό πνεύμα της JWELL Company "μπορεί να αντέχει κακουχίες, μπορεί να πολεμήσει" και παραμείνετε στην πρώτη γραμμή στο εξωτερικό.

1

2

3

Από τον Ιανουάριο του 2022, περισσότεροι από 30 υπάλληλοι της JWELL εργάζονταν στην Τουρκία, το Ουζμπεκιστάν, το Βιετνάμ, τη Γερμανία, την Αίγυπτο, τη Ρωσία και άλλα υπερπόντια αντιεπιδημικά μέτωπα παρά τις δυσκολίες, και ο μεγαλύτερος εργάζεται στο εξωτερικό για περισσότερες από 300 ημέρες. Εξυπηρετούν τους πελάτες ολόψυχα, προκειμένου οι πελάτες να δουν την αξία των προϊόντων και την επαγγελματική μας εξυπηρέτηση. Έχουμε επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μάχη κατά της επιδημίας, η οποία όχι μόνο κέρδισε τον έπαινο και την αναγνώριση από τους χρήστες, αλλά και έθεσε γερές βάσεις για το προσωπικό της JWELL να αναπτύσσει συνεχώς ξένες αγορές και να επιταχύνει τον ρυθμό της διεθνούς ανάπτυξης.

4