Όλες οι κατηγορίες

Ιστορικό

Η Jwell είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μηχανημάτων διέλασης πλαστικών στην Κίνα με 43 χρόνια εμπειρίας. Μέχρι τώρα, η Jwell έχει 7 εργοστάσια που βρίσκονται σε Zhoushan, Shanghai, Suzhou, Changzhou, Dongguan, Hanning και Ταϊλάνδη.

Jwell's Start

Jwell's Start--1978. Η Jwell είναι η πρώτη εταιρεία στην Κίνα που παράγει βίδες & κάννη, με το εμπορικό σήμα--"JinHaiLuo".

Jwell's Start

Εργοστάσιο Jwell Shanghai

Το έτος 1997, η Jwell κατασκεύασε το Shanghai Jwell Factory και άρχισε να παράγει πλαστικές μηχανές διέλασης.

Εργοστάσιο Jwell Shanghai

Εργοστάσιο Jwell Suzhou

Το έτος 2004, η Jwell κατασκεύασε το Suzhou Jwell Factory, τα προϊόντα που παράγονται επικεντρώνονται κυρίως στην αγορά του εξωτερικού.

Εργοστάσιο Jwell Suzhou

Εργοστάσιο Jwell Dongguan

Προκειμένου να ανταποκριθεί στη βιομηχανία συσκευασιών τροφίμων, η Jwell κατασκεύασε το εργοστάσιο Jwell στο Dongguan της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, εστιάζοντας κυρίως στη γραμμή εξώθησης φύλλων PET.

Εργοστάσιο Jwell Dongguan

Εργοστάσιο Jwell Changzhou

Jwell μεγαλύτερο εργοστάσιο διέλασης πλαστικών - Jwell Changzhou Liyang Factory, το οποίο είναι επίσης το μόνο εργοστάσιο που διαθέτει εξοπλισμό ανακύκλωσης και σφαιροποίησης μεταξύ του ομίλου Jwell.

Εργοστάσιο Jwell Changzhou

Εργοστάσιο Jwell Haining

Νέο εργοστάσιο Jwell στο Haining της επαρχίας Zhejiang. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε σε μια ειδική περίοδο--«Χρόνος εξάπλωσης του κορωνοϊού».

Εργοστάσιο Jwell Haining

Εργοστάσιο Jwell Thailand

Το πρώτο υπερθαλάσσιο εργοστάσιο Jwell. Κατασκευάζουμε αυτό το εργοστάσιο για να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εργοστάσιο Jwell Thailand

Καυτές κατηγορίες