Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

  • PE
  • 1621927726665439
  • 1621927726215483
  • PE
  • 1621927726665439
  • 1621927726215483

Μηχανή εξώθησης σωλήνων PE υψηλής χωρητικότητας 710mm - 1200mm Jwell

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Jwell

Αριθμός μοντέλου:

JWS90/38; JWS120/38

Πιστοποίηση:

CE & ISO


Επικοινωνήστε μαζί μας
Βίντεο εργασίας προϊόντος

Περιγραφή

Ο εξωθητήρας σωλήνων PE 710 mm - 1200 mm εφαρμόζεται κυρίως σε σωλήνα παροχής νερού και αερίου. Αυτή η γραμμή παραγωγής μπορεί να παράγει στον σωλήνα HDPE με διάμετρο 710mm / 1200mmκαι μπορεί επίσης να είναι κατάλληλος για την παραγωγή σωλήνων διαφορετικού βαθμού πίεσης που κυμαίνονται από SDR9-SDR26. Αυτή η γραμμή παραγωγής αποτελείται από εξωθητήρα μονής βίδας JWS90/38 ή 120/38, κεφαλή μήτρας, δεξαμενή βαθμονόμησης, δεξαμενή νερού, δεξαμενή ψύξης, μονάδα ανάσυρσης, κόφτη και στοίβαξη. Προκειμένου να παράγουμε σωλήνες μεγαλύτερης χωρητικότητας, υψηλότερης απόδοσης, προτείνουμε επίσης στους πελάτες μας να εξοπλίσουν τα συστήματα Gravimetric. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ανάπτυξης, έχουμε κάνει κάποιες τροποποιήσεις για τον κύριο εξωθητή, την κεφαλή μήτρας, τη δεξαμενή βαθμονόμησης και τον κόφτη για να δημιουργήσουμε καλύτερη ικανοποίηση πελατών.

PE1600管材线


Εξωθητής:
HDPE Διάμετρος του 710mm - 1200mm PE Pipe Extruder. Εξοπλισμένο με εξωθητήρα JWS90/38 ή JWS 120/38 με σύστημα ελέγχου Siemens PLC και σύστημα θέρμανσης εξοικονόμησης ενέργειας. Ο κινητήρας μπορεί να κυμαίνεται από 315kw-355w. Η χωρητικότητα κυμαίνεται επίσης από 1000-1600 κιλά την ώρα. Παρέχουμε επίσης δύο διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων για τους πελάτες να κάνουν επιλογή. Το ένα είναι κατασκευασμένο στην Κίνα, μάρκας καλύτερης ποιότητας Guomao. ένα άλλο είναι το Flender, κατασκευασμένο στη Γερμανία.

εξωθητήρα
Μούχλα/Μήτρες:
Η Jwell φτιάχνει μόνη της τα καλούπια των σωλήνων. Για σωλήνες HDPE, με ειδικό υλικό καλούπι 40Cr. Εκτός αυτού, μπορούμε επίσης να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ανταλλακτικών για καλούπια, όπως καρφίτσα μήτρας, θάμνος μήτρας και μήτρα βαθμονόμησης. Παρέχουμε επίσης μήτρες βαθμονόμησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ταχύτητας για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.

Δεξαμενή βαθμονόμησης:
Η Jwell σχεδιάζει δεξαμενή υψηλής απόδοσης και βαθμονόμησης ενέργειας για πελάτες. Αυτή η δεξαμενή βαθμονόμησης είναι 9 μέτρων για να βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες μπορούν να είναι αρκετή ψύξη και βαθμονόμηση. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μετατροπέα συχνότητας για εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό θόρυβο κατά τη λειτουργία της αντλίας. Για τη γραμμή εξώθησης σωλήνων μεγάλης διαμέτρου (630 και άνω), η δεξαμενή βαθμονόμησης θα σχεδιαστεί ως δύο μέρη για να διασφαλιστεί ότι έχει καλύτερο αποτέλεσμα βαθμονόμησης.

Δεξαμενή κενού
Δεξαμενή ψύξης:
Το στόμιο νερού είναι ειδικά σχεδιασμένο μέσα στη δεξαμενή νερού. Και το νερό μπορεί να ψεκαστεί στους σωλήνες με κατεύθυνση 360 μοιρών. Το στόμιο νερού μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη. Για τη γραμμή εξώθησης σωλήνων υψηλής ταχύτητας, συνήθως εξοπλίσαμε 3 σετ δεξαμενών νερού.

δεξαμενή ψύξης
Μονάδα έλξης:
Για εξωθητήρα σωλήνων πολυαιθυλενίου 710mm - 1200mm, η Jwell σχεδίασε οκτώ μονάδα ανάσυρσης κάμπιας. Υπό τον έλεγχο του συστήματος ελέγχου του μετατροπέα συχνότητας ή του σερβοκινητήρα, αυτή η μονάδα ανάσυρσης μπορεί να συγχρονιστεί με τον κύριο εξωθητή για να διασφαλιστεί ότι ολόκληρη η γραμμή παραγωγής λειτουργεί ομαλά.
μονάδα ανάσυρσηςΚόπτης:
Σύστημα κοπής χωρίς σκόνη σχεδίασης Jwell για αυτό το μηχάνημα. Εξοπλισμένος με μετατροπέα συχνότητας ή σύστημα σερβοκινητήρα, ο κόφτης μπορεί να κόψει τους σωλήνες με ακρίβεια. Η αιχμή κοπής είναι επίσης πολύ λεία.
Κόπτης

Στοίβακτης:
Αυτός ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με σύστημα πνευματικού ελέγχου. 

σωρεύτης

Εφαρμογές

Ως σκληρό και ανθεκτικό υλικό ικανό να διαρκέσει 100 χρόνια ή περισσότερα με ελάχιστη συντήρηση, ο σωλήνας HDPE έχει αποδειχθεί ανώτερος από πολλά άλλα υλικά σωληνώσεων ως μέσο μεταφοράς και διανομής πόσιμου νερού. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του σωλήνα HDPE και το χαμηλό κόστος συντήρησης, σε συνδυασμό με την ικανότητά του να εγκαθίσταται με μια ποικιλία τεχνολογιών χωρίς αυλακώσεις, οδηγεί στο ότι ο σωλήνας HDPE έχει το χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής από οποιοδήποτε άλλο σύστημα σωληνώσεων πόσιμου νερού. Ο σωλήνας HDPE είναι η ιδανική λύση σωληνώσεων για δημόσια και ιδιωτικά συστήματα πόσιμου νερού. Ο σωλήνας HDPE έχει διάρκεια ζωής πάνω από 100 χρόνια και έχει την ευελιξία να λειτουργεί σε διάφορες συνθήκες. Ο σωλήνας HDPE παρέχει μια λογική επένδυση χαμηλής συντήρησης σε δημοτικές και ιδιωτικές εφαρμογές πόσιμου νερού. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με το πώς ο σωλήνας νερού HDPE θα μπορούσε να ωφελήσει το επόμενο έργο σας.

应用场景6    应用场景2    应用场景1


Προδιαγραφές


20210324131850 εικόνα QQ

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Απόδοση και πλεονέκτημα:
Αυτή η γραμμή παραγωγής υιοθετεί την πιο προηγμένη τεχνολογία της Ευρώπης. Είναι ένα νέο ερευνητικό επίτευγμα της γραμμής παραγωγής εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία είναι κατάλληλη για εξώθηση υψηλής ταχύτητας HDPE, PP και άλλων σωλήνων πολυολεφίνης. Σε σύγκριση με την κοινή γραμμή παραγωγής, το αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας φτάνει το 35%, και η απόδοση του προϊόντος αυξάνεται περισσότερο από 1 φορές, επομένως δεν εξοικονομεί μόνο το κόστος του εργοταξίου και του εργατικού δυναμικού, αλλά και βελτιώνει την απόδοση.
Αυτή η γραμμή παραγωγής έχει ωραία εμφάνιση, υψηλότερο βαθμό αυτοματισμού, αξιόπιστη και σταθερή παραγωγή.


1
2
4
Συσκευασία & Ναυτιλία

Όλες οι μηχανές Jwell θα συσκευάζονται σε ξύλινη παλέτα. Για μερικά σημαντικά ανταλλακτικά, θα συσκευάσουμε με το ξύλινο κουτί. Για να μπορούν τα μηχανήματα και τα ανταλλακτικά να φτάσουν στον Κινέζο πελάτη με ασφάλεια. Παρακαλούμε τον πελάτη μας να αγοράσει την ασφάλεια πριν στείλει τα κοντέινερ.

包装 图 1
包装 图 2
集装箱运输图片 (2)
集装箱运输图片 (4)
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Ε1: Πώς μπορώ να παραγγείλω και να κάνω πληρωμές;
A1: Μόλις ξεκαθαρίσετε τις απαιτήσεις σας και καθοριστεί η γραμμή διέλασης είναι ιδανική για εσάς. Θα σας στείλουμε τεχνικές λύσεις και Proforma Invoice. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος TT, LC όπως θέλετε.

Ε2: Αν διαπιστώσουμε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός ή το email σας είναι διαφορετικό από πριν, πώς πρέπει να απαντήσουμε;
A2: Μην στείλετε την πληρωμή και ελέγξτε ξανά μαζί μας πριν κανονίσετε την πληρωμή (Τα τραπεζικά στοιχεία θα αναγράφονται σε κάθε τμήμα του προτιμολογίου. ) 

Ε3: Πόσο καιρό είναι η ημερομηνία παράδοσης;
A3: Συνήθως χρειάζονται περίπου 1 - 4 μήνες εξαρτάται από διαφορετικά μηχανήματα κατά την παραλαβή της προκαταβολής της παραγγελίας.

Ε4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας σας;
Α4: Ένα. Παρέχουμε τόσο προσαρμοσμένες γραμμές διέλασης όσο και τεχνικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνική καινοτομία ή βελτιώσεις για το μελλοντικό σας σχέδιο αγορών.   

ΕΡΕΥΝΑ

Καυτές κατηγορίες