Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

  • PE
  • PE630
  • PE
  • PE630

Jwell Energy Saving 315mm - 630mm PE Pipe Extruder for Agricultural / Gas Producer

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Jwell

Αριθμός μοντέλου:

JWS90/38

Πιστοποίηση:

CE & ISO


Επικοινωνήστε μαζί μας
Βίντεο εργασίας προϊόντος

Περιγραφή

Ο εξωθητήρας σωλήνων PE 315 mm - 630 mm εφαρμόζεται κυρίως σε σωλήνα παροχής νερού και αερίου. Αυτή η γραμμή παραγωγής μπορεί να παράγει στον σωλήνα HDPE με διάμετρο 315mm / 355mm / 500mm / 630mmκαι μπορεί επίσης να είναι κατάλληλος για την παραγωγή σωλήνων διαφορετικού βαθμού πίεσης που κυμαίνονται από SDR9-SDR26. Αυτή η γραμμή παραγωγής αποτελείται από εξωθητήρα μονής βίδας JWS90/38, κεφαλή μήτρας, δεξαμενή βαθμονόμησης, δεξαμενή νερού, δεξαμενή ψύξης, μονάδα ανάσυρσης, κόφτη και στοίβακτη. Προκειμένου να παράγουμε σωλήνες μεγαλύτερης χωρητικότητας, υψηλότερης απόδοσης, προτείνουμε επίσης στους πελάτες μας να εξοπλίσουν τα συστήματα Gravimetric. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ανάπτυξης, έχουμε κάνει κάποιες τροποποιήσεις για τον κύριο εξωθητή, την κεφαλή μήτρας, τη δεξαμενή βαθμονόμησης και τον κόφτη για να δημιουργήσουμε καλύτερη ικανοποίηση πελατών.

Εξωθητής:
HDPE Διάμετρος του 315mm - 630mm PE Pipe Extruder. Εξοπλισμένο με εξωθητή JWS90/38 με σύστημα ελέγχου Siemens PLC και σύστημα θέρμανσης εξοικονόμησης ενέργειας. Ο κινητήρας μπορεί να κυμαίνεται από 250kw-280kw. Η χωρητικότητα κυμαίνεται επίσης από 800-1000 κιλά την ώρα. Παρέχουμε επίσης δύο διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων για τους πελάτες να κάνουν επιλογή. Το ένα είναι κατασκευασμένο στην Κίνα, μάρκας καλύτερης ποιότητας Guomao. ένα άλλο είναι το Flender, κατασκευασμένο στη Γερμανία.
εξωθητήςΜούχλα/Μήτρες:
Η Jwell φτιάχνει μόνη της τα καλούπια των σωλήνων. Για σωλήνες HDPE, με ειδικό υλικό καλούπι 40Cr. Εκτός αυτού, μπορούμε επίσης να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ανταλλακτικών για καλούπια, όπως καρφίτσα μήτρας, θάμνος μήτρας και μήτρα βαθμονόμησης. Παρέχουμε επίσης μήτρες βαθμονόμησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ταχύτητας για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.
Δεξαμενή βαθμονόμησης:
Η Jwell σχεδιάζει δεξαμενή υψηλής απόδοσης και βαθμονόμησης ενέργειας για πελάτες. Αυτή η δεξαμενή βαθμονόμησης είναι 9 μέτρων για να βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες μπορούν να είναι αρκετή ψύξη και βαθμονόμηση. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μετατροπέα συχνότητας για εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό θόρυβο κατά τη λειτουργία της αντλίας. Για τη γραμμή εξώθησης σωλήνων μεγάλης διαμέτρου, η δεξαμενή βαθμονόμησης θα σχεδιαστεί ως δύο μέρη για να διασφαλιστεί ότι έχει καλύτερο αποτέλεσμα βαθμονόμησης.

Δεξαμενή κενού
Δεξαμενή ψύξης:
Το στόμιο νερού είναι ειδικά σχεδιασμένο μέσα στη δεξαμενή νερού. Και το νερό μπορεί να ψεκαστεί στους σωλήνες με κατεύθυνση 360 μοιρών. Το στόμιο νερού μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη. Για τη γραμμή εξώθησης σωλήνων υψηλής ταχύτητας, συνήθως εξοπλίσαμε 3 σετ δεξαμενών νερού.
Δοχείο ψύξηςΜονάδα έλξης:
Για εξωθητήρα PE σωλήνων 315mm - 630mm, η Jwell σχεδίασε έξι μονάδες κάμπιας ανάσυρσης. Υπό τον έλεγχο του συστήματος ελέγχου του μετατροπέα συχνότητας ή του σερβοκινητήρα, αυτή η μονάδα ανάσυρσης μπορεί να συγχρονιστεί με τον κύριο εξωθητή για να διασφαλιστεί ότι ολόκληρη η γραμμή παραγωγής λειτουργεί ομαλά.

ΚόπτηςΚόπτης:
Σύστημα κοπής χωρίς σκόνη σχεδίασης Jwell για αυτό το μηχάνημα. Εξοπλισμένος με μετατροπέα συχνότητας ή σύστημα σερβοκινητήρα, ο κόφτης μπορεί να κόψει τους σωλήνες με ακρίβεια. Η αιχμή κοπής είναι επίσης πολύ λεία.

Στοίβακτης:
Αυτός ο εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με σύστημα πνευματικού ελέγχου. .


Εφαρμογές

Ως σκληρό και ανθεκτικό υλικό ικανό να διαρκέσει 100 χρόνια ή περισσότερα με ελάχιστη συντήρηση, ο σωλήνας HDPE έχει αποδειχθεί ανώτερος από πολλά άλλα υλικά σωληνώσεων ως μέσο μεταφοράς και διανομής πόσιμου νερού. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του σωλήνα HDPE και το χαμηλό κόστος συντήρησης, σε συνδυασμό με την ικανότητά του να εγκαθίσταται με μια ποικιλία τεχνολογιών χωρίς αυλακώσεις, οδηγεί στο ότι ο σωλήνας HDPE έχει το χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής από οποιοδήποτε άλλο σύστημα σωληνώσεων πόσιμου νερού. Ο σωλήνας HDPE είναι η ιδανική λύση σωληνώσεων για δημόσια και ιδιωτικά συστήματα πόσιμου νερού. Ο σωλήνας HDPE έχει διάρκεια ζωής πάνω από 100 χρόνια και έχει την ευελιξία να λειτουργεί σε διάφορες συνθήκες. Ο σωλήνας HDPE παρέχει μια λογική επένδυση χαμηλής συντήρησης σε δημοτικές και ιδιωτικές εφαρμογές πόσιμου νερού. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με το πώς ο σωλήνας νερού HDPE θα μπορούσε να ωφελήσει το επόμενο έργο σας.

应用场景9    应用场景3    应用场景1


Προδιαγραφές


20210324131850 εικόνα QQ

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Απόδοση και πλεονέκτημα:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. είναι ένα άλλο κέντρο στρατηγικής ανάπτυξης της Shanghai JWELL Machinery Co., Ltd, που βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας Jiangsu zhongguancun, στην πόλη Liyang, στην επαρχία Jiangsu, ένας κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη εξοπλισμού διέλασης πλαστικών. Η έκταση του εργοστασίου είναι 400 στρεμμάτων. Διαθέτουμε μια ομάδα Ε&Α με υψηλά προσόντα και έμπειρη ομάδα μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων μηχανικών, καθώς και προηγμένο κατάστημα βάσης επεξεργασίας και κανονιστικής συναρμολόγησης. Το επιχειρηματικό μας πνεύμα είναι "Προσεκτικό, Ενδιάμεσο, Γρήγορο και Τακτοποιημένο", συνεχίζοντας την εξερεύνηση του νέου πεδίου διέλασης. Κυρίως ευπρόσδεκτοι νέοι και παλιοί πελάτες που μας επισκέπτονται για έρευνα, καθοδήγηση και συνεργασία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ισχυρή υποστήριξη


8
9
10
Συσκευασία & Ναυτιλία

Όλες οι μηχανές Jwell θα συσκευάζονται σε ξύλινη παλέτα. Για μερικά σημαντικά ανταλλακτικά, θα συσκευάσουμε με το ξύλινο κουτί. Για να μπορούν τα μηχανήματα και τα ανταλλακτικά να φτάσουν στον Κινέζο πελάτη με ασφάλεια. Παρακαλούμε τον πελάτη μας να αγοράσει την ασφάλεια πριν στείλει τα κοντέινερ.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Ποια είναι η παραγωγική σας ικανότητα;
A1: Παράγουμε περισσότερες από 2000 προηγμένες γραμμές διέλασης κάθε χρόνο παγκοσμίως.

Ε2: Τι γίνεται με τη ναυτιλία;
A2: Μπορούμε να στείλουμε τα μικρά ανταλλακτικά αεροπορικώς για επείγοντα θέματα. Και η πλήρης γραμμή παραγωγής δια θαλάσσης για εξοικονόμηση κόστους. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας μεταφορικό πράκτορα είτε τον συνεργαζόμενο μεταφορέα μας. Το πλησιέστερο λιμάνι είναι η China Shanghai, το λιμάνι Ningbo, το οποίο είναι βολικό για θαλάσσιες μεταφορές..

Ε3: Υπάρχει κάποια υπηρεσία πριν από την πώληση;
A3: Ναι, υποστηρίζουμε τους επιχειρηματικούς μας εταίρους με υπηρεσία πριν από την πώληση. Η Jwell έχει περισσότερους από 300 μηχανικούς τεχνικών δοκιμών που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Κάθε περίπτωση θα αντιμετωπιζόταν με άμεσες λύσεις. Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης, δοκιμών, λειτουργίας και συντήρησης για μια ζωή.

Ε4: Είναι η επιχείρηση και τα χρήματά μας ασφαλή με την Jwell Machinery;
A4: Ναι, η επιχείρησή σας είναι ασφαλής και τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Εάν ελέγξετε τη μαύρη λίστα εταιρειών της Κίνας, θα δείτε ότι δεν περιέχει το όνομά μας, καθώς δεν παραποιήσαμε ποτέ τον πελάτη μας στο παρελθόν. Η JWELL χαίρει μεγάλης φήμης από τους πελάτες και η επιχείρηση και οι πελάτες μας αναπτύσσονται χρόνο με το χρόνο.


ΕΡΕΥΝΑ

Καυτές κατηγορίες