Όλες οι κατηγορίες

8

Εταιρική Παρουσίαση

Η JWELL Machinery Co., Ltd ιδρύθηκε το 1997, Σαγκάη, Κίνα με βάση τη μητρική της εταιρεία JINHAILUO, η οποία είναι η πρώτη κατασκευαστής βιδών και βαρελιών στην Κίνα.

Με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διέλασης πλαστικών, η Jwell Company έχει γίνει ξεχωριστή λόγω της βαθιάς κατανόησης της πλαστικής διέλασης και της εξαιρετικής απόδοσης της επεξεργασίας μηχανών.

Εδώ και αρκετό καιρό, συσσωρεύουμε εμπειρία παραγωγής και προσαρμογής μηχανών, μαθαίνοντας την τελευταία τεχνολογία διέλασης πλαστικών και εγγυόμαστε παραγωγή υψηλής ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης CE ή UL, πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας IS09001 και 2008.

Η JWELL θα μπορούσε να ικανοποιήσει τη ζήτηση των πελατών μας και η Jwell Company μπορεί να είναι ο αξιόπιστος επιχειρηματικός σας συνεργάτης.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ανάπτυξης, η Jwell έχει γίνει ο ηγέτης της βιομηχανίας πλαστικών διέλασης. Η Jwell είναι επίσης ο μεγαλύτερος παραγωγός μηχανημάτων διέλασης πλαστικών στην Κίνα με 6 μεγάλα εργοστάσια παραγωγής που βρίσκονται στη Σαγκάη, Σουζού, Τσανγκζού, Χάινινγκ, Ζουσάν, Ντονγκουάν.

Εν τω μεταξύ, το πρώτο εργοστάσιο Jwell στο εξωτερικό - το εργοστάσιο Jwell Thailand βρίσκεται επίσης υπό κατασκευή. Η Jwell διατηρεί πάντα την καινοτομία και παρέχει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσίες μετά την πώληση τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους πελάτες του εξωτερικού.

Η JWELL διαφοροποιεί τις γραμμές διέλασης για να καλύψει διαφορετικά αιτήματα μάρκετινγκ.

Τα προϊόντα Jwell είναι τα ακόλουθα

  • Μηχανή εξώθησης σωλήνων HDPE/PP/PVC/PPR/PEX/PERT
  • Μηχανή εξώθησης προφίλ PVC/WPC/PP/PE/ABS
  • Μηχάνημα εξώθησης πλακών & φύλλων ABS/PP/PS/PET/PE/PC/PMMA/GPPS/PVC/PSP/XPS
  • Εξώθηση σύνθεσης πολυμερούς
  • Σύστημα τεμαχισμού σωλήνων HDPE/PP/PVC
  • Βιδωτή κάννη, μήτρα Τ, κύλινδροι κ.λπ.
  • Μηχανή χύτευσης με εμφύσηση
  • Μηχανές με τήγμα υφάσματος PP

Η Jwell ανυπομονεί πάντα να συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσουμε μαζί μια υψηλής ευφυούς παγκόσμιας οικολογικής αλυσίδας διέλασης!

Καυτές κατηγορίες