Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

  • 30 πριν από 11
  • 制品1
  • 制品2
  • 制品3
  • 6
  • 30 πριν από 11
  • 制品1
  • 制品2
  • 制品3
  • 6

Μηχάνημα 30 λίτρων Double Station Blow Moulding για Jerrycans

Τόπος καταγωγής:SuZhou Κίνα
Μάρκα:Jwell
Αριθμός μοντέλου:JWZ-BM30D
Πιστοποίηση:CE,ISO
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:σετ 1
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Συσκευασία παλετών
Χρόνος παράδοσης:80days
Όροι Πληρωμής:TT,LC


Επικοινωνήστε μαζί μας
Βίντεο εργασίας προϊόντος

Περιγραφή

● Κατάλληλο για την παραγωγή 15-30L διαφορετικού μεγέθους χημική συσκευασία jerrycan.

● Υιοθετήστε τη κεφαλή μήτρας συνεχούς τύπου, τη δομή ανοδικής ανατίναξης, κατάλληλη για το αυτόματο ξεφούσκωμα του προϊόντος on-line, μεταφορά σκραπ on-line, δοκιμή διαρροής τελικού προϊόντος on line, μεταφορά, συσκευασία κ.λπ. Μείωση του κόστους εργασίας και αύξηση της αναλογίας παραγωγής.

● Υιοθετήστε τη δομή πλάκας τύπου εναλλαγής, έχετε τα πλεονεκτήματα της ομοιόμορφης σύσφιξης, της μεγάλης δύναμης σφιγκτήρα, της συναρμολόγησης μεγάλων
καλούπι, ευκολότερη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση του καλουπιού.

● Προαιρετικό σύστημα συνεξώθησης διπλής στρώσης.

● Προαιρετικό σύστημα προβολής λωρίδων γραμμής.

● Προαιρετικό υδραυλικό σύστημα ελέγχου σερβομηχανισμού.

Εφαρμογές

Η έκταση του εργοστασίου είναι 300 στρέμματα,περισσότερα από 1000 άτομα προσωπικό και 280 τεχνικοί και διευθυντικοίυπαλλήλους Διαθέτουμε Ε&Α υψηλού επιπέδου καιέμπειρη ομάδα μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων μηχανικώνκαθώς και προηγμένο ίδρυμα επεξεργασίας καικατάστημα κανονιστικών συναρμολογήσεων. Παρέχουμε περισσότερα από 1000θέτει γραμμές ετησίως.Σύστημα απομακρυσμένης υποστήριξης, 24ωρη ηλεκτρονική υποστήριξη για τη διαδικασία και το πρόγραμματροποποίηση νέων και παλαιών προϊόντων.Το 85% των εξαρτημάτων της μηχανής επεξεργαζόμαστε μόνοι μας, όπως βιδωτό βαρέλι, μήτρακεφαλή, πρότυπο, μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος κ.λπ., για την πλήρη διασφάλιση της ποιότητας καισταθερότητα των μηχανικών μερών.Περίπου μηχανές χύτευσης με εμφύσηση 2-30 λίτρων, σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, προαιρετικό αυτόματο ξεφλούδισμα, on line, μεταφορά απορριμμάτων on line, μεταφορά τελικού προϊόντος στο διαδίκτυο. Περίπου μηχανές χύτευσης με εμφύσηση 2-30 λίτρων, σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, προαιρετικό αυτόματο ξεφλούδισμα, on line, μεταφορά απορριμμάτων on line, μεταφορά τελικού προϊόντος στο διαδίκτυο.

Προδιαγραφές
ΜοντέλοΜονάδαBM30D
Μέγιστος όγκος προϊόντοςL30
Ξηρός κύκλοςPc/h450*2
Δομή κεφαλής μήτραςΣυνεχής τύπος
Διάμετρος κύριας βίδαςmm100
Μέγιστη ικανότητα πλαστικοποίησης (PE)kg / ώρα190
Οδήγηση μοτέρKw55
Συσσωρευμένος όγκοςL18.5
Ισχύς κινητήρα αντλίας λαδιού(Servo)Kw300
Δύναμη σύσφιξηςKN340-860
Διάστημα μεταξύ της πλάκαςmm580*600
Μέγεθος πλάκας W*Hmm500*600
Μέγιστη. μέγεθος καλουπιούmm800
Θερμαντική ισχύς κεφαλής μήτραςKw20
Διάσταση μηχανής Μ*Π*Υm5.6 4.8 * * 4.5
Βάρος μηχανήςT18
Συνολική δύναμηKw125

Σημείωση:Οι πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο για αναφορά, η γραμμή παραγωγής μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Απόδοση και πλεονέκτημα:
Αυτή η γραμμή παραγωγής υιοθετεί την πιο προηγμένη τεχνολογία της Ευρώπης. Είναι ένα νέο ερευνητικό επίτευγμα της γραμμής παραγωγής εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία είναι κατάλληλη για εξώθηση υψηλής ταχύτητας HDPE, PP και άλλων σωλήνων πολυολεφίνης. Σε σύγκριση με την κοινή γραμμή παραγωγής, το αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας φτάνει το 35%, και η απόδοση του προϊόντος αυξάνεται περισσότερο από 1 φορές, επομένως δεν εξοικονομεί μόνο το κόστος του εργοταξίου και του εργατικού δυναμικού, αλλά και βελτιώνει την απόδοση.
Αυτή η γραμμή παραγωγής έχει ωραία εμφάνιση, υψηλότερο βαθμό αυτοματισμού, αξιόπιστη και σταθερή παραγωγή.


1
2
4
Συσκευασία & Ναυτιλία

Όλες οι μηχανές Jwell θα συσκευάζονται σε ξύλινη παλέτα. Για μερικά σημαντικά ανταλλακτικά, θα συσκευάσουμε με το ξύλινο κουτί. Για να μπορούν τα μηχανήματα και τα ανταλλακτικά να φτάσουν στον Κινέζο πελάτη με ασφάλεια. Παρακαλούμε τον πελάτη μας να αγοράσει την ασφάλεια πριν στείλει τα κοντέινερ.

包装 图 1
包装 图 2
集装箱运输图片 (2)
集装箱运输图片 (4)
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Ε1: Πώς μπορώ να παραγγείλω και να κάνω πληρωμές;
A1: Μόλις ξεκαθαρίσετε τις απαιτήσεις σας και καθοριστεί η γραμμή διέλασης είναι ιδανική για εσάς. Θα σας στείλουμε τεχνικές λύσεις και Proforma Invoice. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος TT, LC όπως θέλετε.

Ε2: Αν διαπιστώσουμε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός ή το email σας είναι διαφορετικό από πριν, πώς πρέπει να απαντήσουμε;
A2: Μην στείλετε την πληρωμή και ελέγξτε ξανά μαζί μας πριν κανονίσετε την πληρωμή (Τα τραπεζικά στοιχεία θα αναγράφονται σε κάθε τμήμα του προτιμολογίου. )

Ε3: Πόσο καιρό είναι η ημερομηνία παράδοσης;
A3: Συνήθως χρειάζονται περίπου 1 - 4 μήνες εξαρτάται από διαφορετικά μηχανήματα κατά την παραλαβή της προκαταβολής της παραγγελίας.

Ε4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας σας;
Α4: Ένα. Παρέχουμε τόσο προσαρμοσμένες γραμμές διέλασης όσο και τεχνικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για τεχνική καινοτομία ή βελτιώσεις για το μελλοντικό σας σχέδιο αγορών.

ΕΡΕΥΝΑ

Καυτές κατηγορίες